Kā baltais zvirbulis

Isas Rejas veidotais, sāpīgi smieklīgais seriāls „Kā baltais zvirbulis” stāsta par divu modernu melnādaino sieviešu draudzību.

Tev jau ir abonements? Autorizējies

Tev jau ir abonements? Autorizējies

16+
en, ru
lv, en
Saglabāt
Dalīties
Atgādināt

Insecure

Apraksts

Idejas autore, scenāriste un aktrise Isa Reja savā jaunajā, līdz sāpīgumam komiskajā „HBO” seriālā ienes svaigas vēsmas un jaunu skatījumu mūsu priekšstatos. Seriāls stāsta par labākajām draudzenēm – Isu (Reja) un Molliju (Ivonna Ordži), kurām jāpārvar grūtības karjerā un privātajā dzīvē, saskaroties ar neskaitāmiem stereotipiem, kas saistītas ar viņu ādas krāsu. Lai gan Isa, palikusi vienatnē pie spoguļa, jūtas kā izcila repere, ikdienas darbs ar izglītību saistītā bezpeļņas organizācijā nebūt neveicina pašpārliecinātību. Īsi pirms trīsdesmitās dzimšanas dienas Isa sāk pārskatīt savas piecus gadus ilgušās attiecības. Tikpat grūti klājas arī Mollijai, kuras profesionālie panākumi ir krasā pretrunā ar neveiksmēm privātajā dzīvē. Pēc negaidītas uzstāšanās pie brīvā mikrofona Isa izlemj rīkoties drosmīgāk un pat pārgalvīgāk, lai mainītu dzīvi.

Komēdija
Gads
2016
Režisors
Kevin Bray, Melina Matsoukas, Debbie Allen, Cecile Emeke, Prentice Penny, Nijla Mumin, Tina Mabry, Marta Cunningham, Millicent Shelton, Pete Chatmon, Maurice Marable, Liesl Tommy, Stella Meghie, Kerry Washington, Mark Sadlek, Ava Berkofsky, Natasha Rothwell, Amy Aniobi
Aktieri
Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis, Lisa Joyce
Valsts
Amerikas Savienotās Valstis